Εντός Ελλάδος

Όλα τα προϊόντα που αφορούν παραγγελίες εντός Ελλάδας αποστέλλονται με την εταιρία ταχυμεταφορών ACS Courrier στον τόπο που έχετε υποδείξει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Οι παραδόσεις εκτελούνται καθημερινά 9:00-17:00, εκτός Σαββάτου, Κυριακής, & αργιών.  Όλες οι παραγγελίες χρειάζονται από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρας για να παραδοθούν.

Για παραγγελίες εντός Ελλάδας και άνω των 100€ η παράδοση είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Για παραγγελίες που δεν υπερβαίνουν το σύνολο των 100 €, η χρέωση είναι 3,50 €.

 

Εκτός Ελλάδος

Για αποστολές εκτός Ελλάδος και εντός Ευρώπης το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 17€ ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας. Η αποστολές πραγματοποιούνται με την εταιρεία ταχυμεταφορών DHL και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 5-7 εργάσιμες μέρες.

Για αποστολές εκτός Ελλάδος και ευρωπαϊκής ένωσης το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 20€ ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας. Η αποστολές πραγματοποιούνται με την εταιρεία ταχυμεταφορών DHL και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 6-10 εργάσιμες μέρες.