0
0.00
0
Epico Bracelets stones properties
Ρίχνοντας μια μάτια στις ιδιότητες των πετρωμάτων

Τα πετρώματα είναι στοιχεία που έχουν αντέξει και περάσει στο πέρασμα του χρόνου . Μέσο της Ιστορίας πολλές κοινωνίες και διαφορετικές κουλτούρες έχουν πιστέψει στην δύναμη αλλά και στις θεραπευτικές τους ιδιότητες .Καθως οι ιδιότητες των πετρωμάτων αλλάζει από πέτρα σε πέτρα ας ρίξουμε μια μάτια στην επιρροή όπου το κάθε πέτρωμα εχει από λαό σε λαό παραμένοντας πάντα ίδια η ιδιαιτερότητα και η ανάγκη του ανθρώπου να την χρησιμοποιεί ως ενίσχυση μεταφυσική αλλά και συμβολική.

Ρίχνοντας μια βαθειά μάτια στα ημιπολύτιμα πετρώματα μπορεί εύκολα κανείς να καταλάβει πως η κάθε πέτρα έχει και μια κρυφή ιδιότητα . Εδώ είναι μια λίστα από τις πιο γνωστές και αγαπημένες δυνάμεις κάθε πέτρας .

Συχνες Ιδιότητες Ημιπολύτιμων πετρωμάτων

Μαλαχιτης : είναι μια ημιπολυτιμη πέτρα η οποία έχει χρησιμοποιηθεί από πολλούς πολιτισμούς για την δύναμη του να προστατεύει . Αυτή η πέτρα θεωρείται πως δίνει αυτοπεποίθηση σε κάθε άτομο που την φοράει .

Αιματίτης: Αυτό το πέτρωμα έχει μια σημασία που εύκολα μπορεί να περιγραφει ως δύναμη γείωσης της αρνητικής ενέργειας.Το συγκεκριμένο πέτρωμα φέρνει μια ισορροπία και διώχνει την αρνητική ενέργεια.

Λάπις Λαζουλη:Αυτό το μπλε πέτρωμα συνηθίζεται να χρησιμοποιείτε από την ιστορία για την δυμανη που έχει να εμπνέει την αλήθεια και την επίγνωση .

Κιτρίνης: Ο Κιτρίνης είναι ένα πέτρωμα που κρατάει την απαραίτητη ενέργεια των σκέψεων . Αυτό σημαίνει πως <ακονίζει > το μυαλό ενώ ταυτόχρονα ενθαρυννει την φαντασία και τις ώριμες σκέψεις του ανθρώπου .

Αβεντουριτης: Αυτό το πέτρωμα είναι γνωστό για την δύναμη του να ενισχύει την θετικότητα και την αυτοπεποιθηση .Είναι μια πέτρα που μπορεί εύκολα να παρομοιαστεί με μια κρυφή Δύναμη και Αυτό-Βελτιωση .

Μάτι της τίγρης : Αυτή η πέτρα είναι γνωστή και διάσημη για την δύναμη και την ιδιαιτερότητα της για πολλα χρόνια . Έχει την ιδιότητα να κρατά μια κεντραρισμένη ισορροπία και μια διορατικότητα σε αυτόν που την φορά !

Φεγγαρόπετρα: Μια αρκετά γνωστή πέτρα από την ιδιότητα της να αλλάζει χρώματα λόγο του γαλακτερού χρώματος της . Λέγεται πως ενισχύει την διαίσθηση και την ισορροπία .Αμέθυστος: Το συγκεκριμένο πέτρωμα χρησιμοποιείται και αυτό από την αρχαιότητα καθώς πιστεύετε πως προστατευει τον άνθρωπο και τον καθαρίζει από τις αρνητικές σκέψεις.

Αχάτης : Μια από τις αρχαιότητες καταγεγραμμένες  πέτρες στην ιστορία καθώς αυτά τα πετρώματα ενθαρρύνουν την ανάπτυξη και την ισορροπία . Επίσης πιστεύετε πως συχνά ανακουφίζει τον άνθρωπο από το άγχος και τις αρνητικές σκέψεις που προκαλούνται από τα κακά όνειρα .Η Υπεροχή των ΠετρωμάτωνΕίναι εύκολο να δει κάποιος ότι η κάθε πέτρα από όλες αυτές είναι φτιαγμένη με μια κρυφή ιδιότητα και μια δύναμη έτοιμη να βοηθήσει με τον τροπο της σε όποιον την φοράει . Έτσι λοιπόν όπως και τότε από την αρχαιότητα σήμερα έχουμε παραλάβει μια ιστορία και έναν ατελείωτο θησαυρό πετρωμάτων που το κάθε ένα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και θα σε επηρεάσει με τον δικό του τροπο .