0
0.00
0
Η Σημασία Των Γενέθλιων Πετρωμάτων

Οι Γενέθλιες πέτρες είναι άμεσα συνδεδεμένες με κάθε μήνα ξεχωριστά . Τι εννοούμε ? Είναι πετρώματα πολύτιμα και μη τα οποία χρησιμοποιούνται σε κοσμήματα και ο κάθε μήνας έχει το δικό του νόημα και ιστορία ! Η Εταιρεία μας δημιουργεί μια χειροποίητη ασημένια Συλλογή από μενταγιόν για κάθε μήνα ξεχωριστά όπως ακριβώς συνηθίζεται και από την αρχαιότητα.

12 πετρώματα για κάθε μήνα !
  • Γενάρης:Γρανατης ένα πέτρωμα που υπάρχει σε διαφορετικούς χρωματισμούς και με το πιο γνωστό να είναι το έντονο κόκκινο χρήμα του .Από το παρελθόν ο γρανάτης χρησιμοποιείτε ως προστασία ,διαρκεί φιλία και εμπιστοσύνη.Απο τα Αρχαία ρωμαϊκά χρόνια αυτή η πέτρα ήταν πολύ διάσημη γιατί είχε μια παροποια εμφάνιση με αυτή του Ροδίου όπως και το όνομα του στα Λατινικά ‘Γρανάτα’.
  • Αμεθυστος: Με ένα ωραίο βιολετί χρωμα και με ένα διάσημο όνομα από τα χρόνια των αρχαίων Αίγυπτιων είναι ένα πέτρωμα που το όνομα του είναι καθαρά Ελληνικό και σημαίνει αυτός που δεν είναι μεθυσμένος .Αυτή η πέτρα γιατρεύει από νευραλγία και προσφέρει στο άτομο που την φοράει Δύναμη και καλή ψυχολογία .
  • Μάρτιος: Ακουαμαρίνα είναι η πιο πολύτιμη πέτρα γιατί βρίσκετε δύσκολα στον φύση ! Αυτό το πέτρωμα με την κρυστάλλινη εμφάνιση και το ανοικτό μπλε χρήμα εμπνέει το μπλε της θάλασσας και του ουρανού . Η Ακουαμαρίνα ακούγεται πως βοηθάει στην εισπνοή και λέγεται πως είναι η πέτρα της αναπνοής. Επίσης θεραπεύει από τον πυρετό και τις αλλεργίες .
  • Απρίλιος : Ζιργκόν μια πέτρα με έντονη ενεργειακή αύρα. Αυτή η πέτρα βοηθάει στο να. είσαι πιο οργανωτικός , ενισχύει την αυτοεκτίμηση και ανακουφίζει από τον πόνο.Το Ζιργκόν επίσης ισορροπεί τα επίπεδα του άγχους.
  • Μάιος : Το Σμαράγδι είναι μια διάσημη πέτρα με πράσινο χρωμα και μεγάλες ενεργειακές ιδιότητες. Είναι γνωστό πως το πέτρωμα ηρεμεί και γιάτρευει το νευρικό σύστημα ,ενισχύει τα συναισθήματα της αγάπης και δημιουργεί θετικές αύρες με το μπλοκάρει τον αρνητισμό .
  • Ιούνιος: Το πέτρωμα του μήνα Ιουνίου είναι ο Αλεξανδρίτης και πιστεύεται πως έχει την δυνατότητα να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος ,να ενισχύσει και να εμπνεύσει νέα συναισθήματα και φαντασίες,και τέλος να ενισχύει την δημιουργικότητα του ατόμου.
  • Ιούλιος : Ο μήνας του Ρουμπινιού με ένα ιδιαίτερα έντονο χρώμα αυτή η πέτρα είναι συσχετισμένη με την ισορροπία της ενέργειας. Το μυαλό και οι σκέψεις διεγείρονται και βελτιώνονται από την κρυμμένη ιδιότητα του πετρώματος .
  • Αύγουστος : Περίδοτο ο γενέθλιος λίθος του Αυγούστου όπου δημιουργεί και φέρνει νέους ορίζοντες και νέο μέλλον σε αυτόν που την φοράει βοηθώντας τον να αφήσει πίσω το παρελθόν του και παλιές συμπεριφορές.Το χρήμα του συγκεκριμένου πετρώματος είναι ανοικτό πράσινο.
  • Σεπτέμβριος: Μπλε Ζαφείρι ένα πολύ δυνατό ανθεκτικό σε γρατζουνιές και ακριβό πέτρωμα από πολλά αλλα.Ειναι ένα ορυκτό κορουνδιο πέτρωμα που συνδέεται έμμεσα με τον πλούτο και την αγάπη .Με αυτό το μπλε έντονο χρώμα το Ζαφείρι Φέρνει ισορροπία και χαρά σε όποιον το φοράει .
  • Οκτωβριος :Ροζ Τουρμαλίνη η πέτρα της αγάπης υπάρχει σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων από ροζ ελαφρύ μέχρι έντονο κόκκινο και αυτή η πέτρα βοηθά στην θεραπεία των συναισθημάτων της αγάπης και της αυτοεκτίμησης. Επίσης η θεραπυετικη της ιδιότητα είναι στην γιατρειά της νευραλγίας και των ημικρανιών .
  • Νοέμβριος : Κίτρινο Τοπάζη το οποίο ενισχύει την αλήθεια δυναμώνει την πίστη και την αισιοδοξία.Το τοπαζι είναι από πυριτικο υλικό και είναι η πέτρα του λιονταριού, του σκορπιού και του τοξότη
  • Δεκέμβριος:Το μπλε Τοπάζη βοηθάει στην επικοινωνία των ατόμων και αντανακλά ενέργεια από το μυαλό . Έτσι αυτό το πέτρωμα φέρνει ευτυχία και βοηθά τον άνθρωπο στο να εκφράζει γνώμη και να τον ενισχύει με ενέργεια στις καθημερινες του ανάγκες .
κάρφωμα στο χέρι