0
0.00
0
Semi precious Bracelets
Γιατί ένα Επικό Βραχιόλι είναι μια Σπουδαία επιλογή

Δεν είναι τυχαίο που οι ημιπολύτιμοι λίθοι είναι μια κλασική επιλογή και ένας τρόπος για να σε φέρει κοντά σε μοναδικές διακοσμήσεις και εντυπωσιακες εμφανίσεις των αξεσουάρ σου.Απο διάσημα πρόσωπα , άνθρωποι κάθε πολιτισμού, τις μόδας ,κ.α. επιλέγουν να κοσμήσουν το στιλ τους με ιδιαίτερα κοσμήματα όπως αυτά των ημιπολύτιμων λίθων .Για χρόνια αυτή η μόδα περνάει από γενεά σε γενεά εμπνέοντας έτσι και τους νέους να την ακολουθήσουν .

Οι ημιπολύτιμοι λίθοι κρύβουν πολλές ιδιαιτερότητες ανάλογα την προέλευση , το χρωμα , και το κόψιμο τους . Κάθε ξεχωριστό πέτρωμα κρύβει μέσα του και μια σειρά από ξεχωριστές ιδιότητες είτε θεραπευτικές είτε ενεργειακές. Άλλες είναι υπεύθυνες για το αίσθημα της αγάπης άλλες για να φέρνουν ισορροπία στα συναισθήματα των ανθρώπων και αλλά για να φέρνουν θετικότητα ! Άλλοι πάλι μέσο των πετρωμάτων ψάχνουν να βρουν την αρμονία στην συνασιθηματικη τους έλλειψη η να επωφεληθούν από την ενέργεια των πετρωμάτων που έχει η κάθε πέτρα .

Έτσι και η εταιρεία μας με την ιδιαίτερη νοοτροπία του σχεδιάζει και κατασκευάζει μοναδικούς συνδιασμους που ενισχύουν και δυναμώνουν τον οργανισμό με βάση τις θεραπευτικές ιδιότητες που χαρίζουν τα πετρωμάτα